آ
-
آتشبار، بهروز
تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 1-15]
-
آتشبار، بهروز
تأثیر نانوذره اکسید روی بر رنگدانه های فتوسنتزی، تجمع روی و فعالیت آنزیم های ضداکسایشی جلبک Dunaliella salina [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 31-42]
ا
-
احمدی فرد، نصراله
تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 1-15]
-
احمدی فرد، نصراله
تأثیر نانوذره اکسید روی بر رنگدانه های فتوسنتزی، تجمع روی و فعالیت آنزیم های ضداکسایشی جلبک Dunaliella salina [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 31-42]
-
ارباب، عباس
ارزیابی پسماندهای میوه و سبزی روی شاخصهای تغذیهای نوزاد سوسک جو ، Zophobas morio (Fabricius, 1776) برای تغذیه آبزیان پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 65-74]
-
اسکویی نژاد منفرد، غزل
مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی باس دریایی (Lates calcarifer) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 55-70]
-
اسماعیلی فریدونی، ابوالقاسم
تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 67-79]
-
اسمعیل زاده، محدثه
بررسی خصوصیات کباب لقمه کم چرب ماهی فیتوفاگ حاوی صمغ زانتان [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 43-55]
-
اصغری، محسن
تأثیر ریزجلبک های Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana اضافه شده به بایوفلاک بر ترکیب بدنی و ارزیابی حسی فیله در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
-
افشاری، فاطمه
اثرات تغذیه ای افزودنی حاوی اسیدهای آلی، سینامالدهید و نفوذپذیر کننده بر برخی از شاخصهای رشد و بافت روده میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 25-37]
-
اکرمی، رضا
پرورش متراکم ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) با استفاده از فناوری بایوفلاک در محیط بسته [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 11-23]
-
ایمان پور نمین، جاوید
تعیین میزان نیاز لایزین در جیره بچه فیل ماهیان Huso huso و تأثیر آن بر روند رشد [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 17-27]
-
امیری سندسی، سید افشین
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
-
انصاری، زربخت
بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخصهای خونی و ایمنی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 11-24]
-
اورجی، حسین
بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخصهای خونی و ایمنی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 11-24]
ب
-
بابایی، صدیقه
خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاصل از ضایعات ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 29-42]
-
باباخانی، آریا
بررسی خصوصیات کباب لقمه کم چرب ماهی فیتوفاگ حاوی صمغ زانتان [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 43-55]
-
بازاری مقدم، سهیل
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 25-39]
-
باقرزاده لاکانی، فروزان
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 25-39]
پ
-
پاک نژاد، حامد
تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 67-83]
-
پژند، ذبیح اله
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
-
پور، فواد
اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 19-30]
-
پورحسین سارمه، سارا
کاربرد منابع مختلف چربی های گیاهی در تغذیه ماهیان خاویاری [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 39-52]
ت
-
تکمه چی، امیر
تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 1-15]
ج
-
جلیل پور، جلیل
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 25-39]
ح
-
حاجی بگلو، علی
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 1-9]
-
حاجی بگلو، علی
مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 43-51]
-
حاجی بگلو، علی
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 55-64]
-
حاجی مرادلو، عبدالمجید
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 1-9]
-
حاجی مرادلو، عبدالمجید
تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 67-83]
-
حاجی مرادلو، عبدالمجید
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 55-64]
-
حافظیه، محمود
تأثیر ریزجلبک های Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana اضافه شده به بایوفلاک بر ترکیب بدنی و ارزیابی حسی فیله در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
-
حلاجیان، علی
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
-
حنیفی، الهه
تأثیر نانوذره اکسید روی بر رنگدانه های فتوسنتزی، تجمع روی و فعالیت آنزیم های ضداکسایشی جلبک Dunaliella salina [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 31-42]
خ
-
خارا، حسین
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 1-18]
-
خدادوست، علی
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 1-18]
-
خوش خلق، مجیدرضا
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 1-18]
د
-
دباغ، عسل
بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخصهای خونی و ایمنی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 11-24]
ذ
-
ذاکری، محمد
تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
ر
-
راضی جلالی، محمد
مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی باس دریایی (Lates calcarifer) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 55-70]
-
رجبی نژاد، رضا
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
-
رستم زاد، هانیه
بررسی خصوصیات کباب لقمه کم چرب ماهی فیتوفاگ حاوی صمغ زانتان [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 43-55]
-
روفچایی، رودابه
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
ز
-
زارعی شمس آبادی، رضا
تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 67-79]
-
زنگویی، نسیم
اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 19-30]
س
-
ستوده، ابراهیم
اثرات تغذیه ای افزودنی حاوی اسیدهای آلی، سینامالدهید و نفوذپذیر کننده بر برخی از شاخصهای رشد و بافت روده میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 25-37]
-
سید حسنی، میرحامد
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
-
سهرابی، تورج
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
-
سواری، احمد
تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
سوداگر، محمد
مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 43-51]
ش
-
شیرعلی، سلماز
تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
شناور ماسوله، علیرضا
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 25-39]
ص
-
صلواتیان، سید محمد
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
ط
-
طرفی، منصور
اثرات تغذیه ای افزودنی حاوی اسیدهای آلی، سینامالدهید و نفوذپذیر کننده بر برخی از شاخصهای رشد و بافت روده میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 25-37]
-
طرفی موزان زاده، منصور
مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی باس دریایی (Lates calcarifer) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 55-70]
ع
-
علاف نویریان، حمید
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 1-18]
-
علمداری، حجت اله
اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 57-66]
ق
-
قاسمی، سید احمد
اثرات تغذیه ای افزودنی حاوی اسیدهای آلی، سینامالدهید و نفوذپذیر کننده بر برخی از شاخصهای رشد و بافت روده میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 25-37]
-
قاسمیان، سجاد
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
-
قربانی، رسول
تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 67-83]
-
قربانی واقعی، رضا
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
ک
-
کاکشیان، سلماز
تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
کرامت امیرکلایی، عبدالصمد
بررسی تأثیر افزودن Lactobacillus plantarum بر بهبود عملکرد کنجاله سویا در جیره قزلآلای رنگینکمان Oncorhynchus mykiss از طریق ارزیابی شاخصهای خونی و ایمنی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 11-24]
گ
-
گوک، گونای
تعیین میزان نیاز لایزین در جیره بچه فیل ماهیان Huso huso و تأثیر آن بر روند رشد [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 17-27]
م
-
ماچانلو، معصومه
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بافت روده بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 1-9]
-
ماچانلو، معصومه
مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 43-51]
-
ماچانلو، معصومه
اثر آب حاوی Lactobacillus rhamnosus PTCC 1637 بر بازماندگی و کیفیت آب بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 55-64]
-
مازندرانی، محمد
مطالعه امکان تزریق اسپرم به درون تخمدان به منظور القاء تکثیر در ماهی کوی (Cyprinus carpio var. Koi) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 43-51]
-
مبرایی، مریم
خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاصل از ضایعات ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 29-42]
-
محسنی، محمود
اثر جایگزینی سطوح مختلف کنجاله سویای تخمیر شده در جیره غذایی بر بـرخی شاخص های خونی و ایمنی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 1-18]
-
محسنی، محمود
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
-
محمدی آذرم، حمید
اثرات سطوح مختلف پری بیوتیک گالاکتوالیگوساکارید بر عملکرد رشد، ترکیب بیوشیمیایی بدن و برخی شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی جوان کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 19-30]
-
محمدیان، تکاور
مقایسه تجویز ادامه دار و ناپیوسته باکتری های پروبیوتیکی Lactobacillus sp.، Bacillus thuringiensis و B. cereus در جیره غذایی بر فراسنجه های بیوشیمیایی ماهی باس دریایی (Lates calcarifer) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 55-70]
-
محممدی یلسوئی، احمد
تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 67-83]
-
میرهاشمی نسب، سید فخرالدین
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
-
مسعودی اصیل، شیما
تأثیر مقایسه ای گنجاندن سطوح مختلف اسید آراشیدونیک در غذاهای کنسانتره و زنده بر رشد و شاخص های تولیدمثلی ماهی گورخری (Danio rerio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 67-79]
-
مشکینی، سعید
تأثیر نانوذره اکسید روی بر رنگدانه های فتوسنتزی، تجمع روی و فعالیت آنزیم های ضداکسایشی جلبک Dunaliella salina [دوره 8، شماره 4، 1401، صفحه 31-42]
-
معصوم زاده، مهدی
اثرات عصاره های پودری سرخارگل (Echinacea purpurea) و سیر (Allium sativum) بر شاخص های رشد، بازماندگی و آنزیم های کبدی فیل ماهی (Huso huso) پرورشی [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 25-39]
-
مقدم، شقایق
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
-
موسوی نسب، مرضیه
خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاصل از ضایعات ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 29-42]
-
مومنی توتکله، مهدی
اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901) [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 71-80]
ن
-
ناصری، محمود
خصوصیات فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتریایی فیلم ژلاتینی حاصل از ضایعات ماهی سارم دهان بزرگ (Scomberoides commersonnianus) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 29-42]
-
نجف زاده ورزی، حسین
تغییرات ساختار بافتی غدد جنسی ماهی شانک زردباله (Acanthopagrus latus) و سطوح هورمون های استروژن و پروژسترون خون پس از تجویز خوراکی عصاره سیر [دوره 8، شماره 2، 1401، صفحه 1-10]
-
ندری، آرش
اثرات خیساندن میوه بلوط (Quercus brantii) در آب بر حذف ترکیبات فنولی و قابلیت هضم آن برای کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 57-66]
و
-
ویسی، طیب
تأثیر پروبیوتیک های Lactobacillus acidophilus و Candida utilis بر شاخص های ایمنی موکوس،آنزیم های کبدی و رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 1-15]
ه
-
هدایتی، سیدعلی اکبر
تأثیر رژیم های غذایی حاوی مکمل های روی (Zn) و ویتامین E بر نرخ سوخت و ساز و برخی شاخص های رشد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مواجهه با کمبود مزمن اکسیژن محلول در آب [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 67-83]
ی
-
یگانه، سکینه
تأثیر ریزجلبک های Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana اضافه شده به بایوفلاک بر ترکیب بدنی و ارزیابی حسی فیله در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus) [دوره 8، شماره 1، 1401، صفحه 41-56]
-
یگانه، هوشنگ
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
-
یوسفی، ایوب
ارزیابی اثرات جایگزینی نسبی سطوح مختلف کنجاله سویا به جای آرد ماهی بر عملکرد رشد تاسماهی بالغ (Acipenser persicus) پرورشی [دوره 8، شماره 3، 1401، صفحه 55-66]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد